Markaryds IF nya Webshopp
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Markaryds IF
Sunnerbos Änglar

Skärsjövallen - Guldklimpen mitt i byn

Skärsjövallen är mer än vår hemmaarena. Det har blivit vår borg. Dess historia speglar vår identitet och talar om vår historia. Ett ställe där alla sunnerboitiska änglar samlas för nå helgens tre poäng.

 

Anläggningen var från början en multiidrottsarena, som finansierades av ideella krafter och byggdes av medlemarna själva. Bygget tog 24 år och har sedan dess invigning sommaren 1950 varit en naturlig mötesplats i Markaryd.

Sommarens Höjdpunkt: Markaryds IF Fotbollsskola 2024!
2024-05-17 14:07

Välkommen till Markaryds IF:s sommar fotbollsskola – en upplevelse fylld av glädje, gemenskap och fotboll! Här får barnen inte bara chansen att njuta av spelet, utan också möjligheten att utvecklas och skapa minnen för livet.

På vår fotbollsskola får alla deltagare, oavsett erfarenhet, ta del av lekfulla och stimulerande övningar. Det är platsen där nyfikna får testa på fotboll och de som redan älskar spelet får fördjupa sitt intresse. Dessutom tar våra ungdomar sina första steg mot att bli morgondagens ledare och eldsjälar.

Program och Aktiviteter:

  • Start: Onsdag den 3 juli kl. 09.00-12.00
  • Plats: Sparbanksparken
  • Datum: Onsdag 3 juli - Fredag 5 juli
  • Tid: Kl. 09.00-12.00 varje dag

Gruppindelning:

  • Grupp 1: Födda 2010, 2011, 2012
  • Grupp 2: Födda 2013, 2014, 2015
  • Grupp 3: Födda 2016, 2017, 2018

Avslutningsaktivitet:

På fredag avslutar vi veckan med en spännande utflykt! Kl. 17.45 åker vi tillsammans med buss för att se Vittsjö GIK möta FC Rosengård. Matchen börjar kl. 19.00 och vi är tillbaka vid Sparbanksparken ca. kl. 21.15.

Ta chansen att göra denna sommar till något alldeles extra för ditt barn med Markaryds IF:s fotbollsskola. Anmäl ditt barn idag och var med om sommarens höjdpunkt!

Välkommen till en oförglömlig fotbollsvecka!

Anmäl er idag

Specialdesignade 100-års Jubileumspin!
2024-05-13 16:39

Som en hängiven anhängare av Markaryds IF har du alltid burit våra färger med stolthet och passion.

Nu, i anledning av vårt 100-årsjubileum, är vi glada att presentera en exklusiv pin med vår älskade gamla logga – ett symboliskt uttryck för vår rika historia och vår strävan mot framtiden.

Genom att bära denna pin på din jacka visar du inte bara ditt stöd för MIF, utan du hyllar också de 100 år av gemenskap, prestationer och minnen som vi har skapat tillsammans. Varje gång du bär denna pin bär du med dig en del av vår stolta historia och bidrar till att forma vår framtid.

Tillsammans firar vi 100 år av passion, kamratskap och framgång!

Beställ här
eller maila info@markarydsif.se

Härliga nyheter från vårt P14-gäng!
2024-05-13 16:31
Förra veckan begav de sig iväg på ett spännande träningsläger till Brandenburg, och det var verkligen ett fantastiskt initiativ från våra ledare och föräldrar. För våra blåa stjärnor blev det en minnesvärd upplevelse där de deltog i en turnering med totalt sex lag. Trots en smula nervositet och lite trötthet från resan lyckades vi knipa en imponerande tredjeplats.

Att möta internationellt motstånd var lärorikt för både våra ledare och grabbarna. Det är alltid spännande att uppleva lite annan fotboll och utmana sig själva på nya sätt. Vi är stolta över att kunna berätta att Love Johansson utmärktes som turneringens bästa målvakt, medan Malcom Hult imponerade genom att hamna på en andra plats i turneringens skytteliga.
Den här upplevelsen har inte bara stärkt lagandan och gemenskapen i vårt P14-lag, utan också visat att vi är på rätt väg. Vi fortsätter att bygga vidare på våra prestationer och strävar mot nya mål avslutar Ledare/Förälder Mojje

Och för er som vill se resultatet av våra ansträngningar – pokalen som vanns kommer att pryda skåpet i Sparbankshallen. Titta gärna förbi och ta del av våra framgångar!
Härliga nyheter från vårt P-11 Laget !!
2024-05-13 13:27

Fin hemmaseger!

Vår första serieseger och tillika hemmaseger för året kom efter en riktigt fin prestation mot Ljungby på söndagen och slutresultatet kunde skrivas till 4–3 efter en svängig match. Men innan vi pratar om helgen vinstmatch så är vi skyldiga er en resumé av försäsongens sista träningsmatch samt seriepremiären borta mot Växjö BK.

Förlust i genrepet

Söndagen den 21/4 spelade vi försäsongens sista träningsmatch mot en kombination av Kånna-Ling- Hamneda. Tyvärr så slutade matchen med en 3–2 förlust efter att vi haft ledningen både med 1-0 och 2-1 inte riktigt den generalrepetition man önskar sig inför seriepremiären. Men om man bortser från slutresultatet så var där många positiva saker att ta med sig från matchen. Vi gör mycket rätt i matchen, men brister i detaljer det kan röra sig om kvalitén i sista passningen eller att vi tar något extra tillslag på bollen innan passning eller avslut. Men detta är saker som vi jobbar målmedvetet med på träning och vi tar stora steg framåt.

Tung förlust i seriepremiären

Seriepremiären blev väl inte riktigt vad vi hoppats på en tung förlust mot Växjö BK borta, slut resultatet blev 9 – 4. Liksom i genrepet hade vi ledningen i matchen med både 2–1 och 3–2 men klarade ändå inte av att få ett bättre resultat med oss hem än en 9–4 förlust. Vi har ett bra grundspel som fungerar men vi är lite för snälla i närkamperna över hela planen, samt att vi återigen tappar skärpan och kvalitén i avgörande situationer. Samtidigt ska vi ge Växjö BK lite cred för deras insatts vi mötte för dagen ett bättre lag som vi inte kunde stå upp mot.


Hemmapremiär

Hemmapremiär på Anderslöv med en perfekt gräsmatta och 20 grader varmt och sol, det är värt alla träningar under vintern och våren när det är regn och rusk. Eloge till plan skötaren vilken gräsplan.

Inför helgens match hade vi några spelare borta på grund av sjukdom och skador. Bland annat var Albin borta i försvarslinjen på grund av skada, så vi fick stuva om lite i laget. Efter en lite försiktig inledning från båda lagen så tog Markaryd hand om dirigentpinnen efter 10 minuter i första halvlek och hade ledningen med 2–0 efter en kvarts spel av andra halvlek. Tyvärr så blev vi lite trötta och kom i otakt med våra byten vilket ledde till att Ljungby kunde både göra ett reduceringsmål och ett kvitteringsmål innan halvleken var slut. I pausen mellan andra och tredje halvleken pratade vi om att stå upp och arbeta hårt för laget något som killarna verkligen tog till sig. Tredje halvleken började precis så olyckligt som matcherna vi redogjort ovan för, Ljungby tar ledningen på straff efter 10 minuter och vi ligger under igen efter att vi haft ledningen i matchen. Men denna gång vek vi inte ner oss utan verkligen kämpade, något som gav resultat och vi kunde vända från underläge till vinst.

Alla i laget ska känna sig nöjda med sin insats, dock ett litet extra plus till Leo i målet som höll oss kvar i matchen när vi under en period i andra halvlek tappade focus. Även Manne på topp som sprang hela matchen på både omöjliga och möjliga bollar och var ett ständigt hot mot Ljungby försvaret.

Avslutningsvis tack till alla er föräldrar som var med och stödde och hejade fram laget till seger!

Vårkampanjer!
2024-04-23 13:28

Sprid vårglädje med en färgsprakande bukett ifrån Interflora. Upptäck den perfekta platsen att koppla av och ladda batterierna med Radisson Hotels, Strawberry eller Elite Hotels. Uppgradera uteplatsen med ny belysning ifrån inkClub eller ifrån vidaXLs breda sortiment. Från och med idag och fram till den 30:e maj höjer vi ersättningen med 50% på flera av våra mest populära butiker. Missa inte chansen att dra fördel av dessa fantastiska erbjudanden

Till alla kampanjer

Nyheter från våra lag
P/F11 , 13/05 13:35 
Marknader & Evenemang, 04/03 15:14 
Vårmarknad, 28/02 08:38 
NIBE Cupen, 30/01 08:08 
NIBE Cupen, 30/01 08:05 
Sparbanken Cup, 04/01 12:34 
 
Huvudsponsorer
Material Sponsorer
Silver Sponsorer
Brons Sponsorer
Initiativ