Köp era Bingolotto till Påsk här
Markaryds Idrottsförening

Skärsjövallen - Guldklimpen mitt i byn

Skärsjövallen är mer än vår hemmaarena. Det har blivit vår borg. Dess historia speglar vår identitet och talar om vår historia. Ett ställe där alla sunnerboitiska änglar samlas för nå helgens tre poäng.

Anläggningen var från början en multiidrottsarena, som finansierades av ideella krafter och byggdes av medlemarna själva. Bygget tog 24 år och har sedan dess invigning sommaren 1950 varit en naturlig mötesplats i Markaryd.

Årsmöte 2024
2024-02-08 18:32

Markaryds IF bjuder härmed in alla medlemmar till vårt årliga årsmöte. Mötet kommer att äga rum den 16 mars kl. 12.00 i Sparbankshallen. Vi ser fram emot att välkomna er alla för att diskutera och besluta om viktiga frågor som rör vår förening.

Under årsmötet kommer vi att gå igenom föregående års verksamhet och ekonomi, samt diskutera planer och mål inför det kommande året. Det är också en möjlighet för medlemmarna att framföra sina synpunkter, idéer och förslag för föreningens utveckling.

Vi uppmanar alla medlemmar att delta och vara delaktiga i beslutsprocessen för att säkerställa att Markaryds IF fortsätter att blomstra och växa. Vi bjuder på fika.

Varmt välkomna till årsmötet!

Datum: 16/3 2024 Tid: 12.00 Plats: Sparbankshallen

Handlingar kommer att finnas på kansliet veckan innan mötet.

Utprovning - Träningskläder 2024
2024-02-01 08:31
Team Sportia - Overaller 2024

Hej alla MIF:are.

Onsdagen den 14/2 är ni välkomna att testa ut era nya träningskläder på Team Sportia mellan 18:00-20:00.

Ledarna kommer finnas på plats för att hjälpa till med storlekar men vi ser gärna att föräldrar eller annan anhörig också finns på plats.

Beställningar under utsatt tid möjligör att ni får era kläder innan fotograferingen den 16 Mars.

Eventuella frågor hänvisas till kansliet. 0433-161 48, Info@markarydsif.se

Välkommna alla medlemmar

Förändringar i ledarstaben
2023-12-07 08:30

Efter att föreningen genom avstämningar med både spelarrådet och ledarstaben summerat årets lyckade säsong, har föreningen tagit beslutet att göra vissa nödvändiga förändringar för att fortsätta utvecklas. Utveckling som vi tror ska synas både på och utanför planen.

A-truppen är tränings flitig, utvecklingsbar och brinner av viljan att bli bättre. Just viljan hela tiden bli bättre kommer bidra till att årets befintliga A-trupp höjer sig en nivå till. Samtidigt har föreningen en J-trupp som är mycket lovande och minst lika ambitiös som A-truppen. Spelarna i J-truppen kommer under säsongen i olika perioder vara med och känna på träningarna med A-truppen.

För att få bästa utvecklingen för både A och J-trupp kommer föreningen till nästa säsong ha en förenings utvecklare. Han kommer utveckla både spelare och ledare i A-truppen i träning och match men också ha ”helikopterperspektiv” på övriga delar av föreningen. Han ska även vara behjälplig för ledare och spelare i J-truppen vid behov. Med tiden finns det också planer på att vår förenings utvecklare ska utbilda våra övriga ungdomstränare.

Lucas Karlsson fortsätter som tränare för A-truppen med hjälp av vår förenings utvecklare och deras lagledare.

Föreningen har däremot valt att avsluta avtalet med Daniel Sumiqi. Daniel har lagt ner ett stort jobb under året och är en mycket uppskattad person av alla spelare och ledare. Föreningen och herr sektionen i synnerhet vill tacka Daniel för arbetet och engagemanget han lagt ner och önska honom lycka till i framtiden.

En närmare presentation av personen föreningen valt som förenings utvecklare kommer inom kort.

Lars-Ola Johansson

Herrsektionen

Markaryds IF
2023-11-13 10:47
Vinnare av Division 4 2023

Årets julklapp
2023-11-13 10:45

Gör som Kabbe och klä er i årets julklapp. MIF hoodien finns nu att beställa, upphämtning sker på kansliet.

Ob.s Guldtröjan finns bara som begränsad upplaga, passa på innan lagret är slut.

NIBE Cupen, 30/01 08:08
NIBE Cupen, 30/01 08:05