Markaryds IF nya Webshopp
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Markaryds IF
Sunnerbos Änglar

Skärsjövallen - Guldklimpen mitt i byn

Skärsjövallen är mer än vår hemmaarena. Det har blivit vår borg. Dess historia speglar vår identitet och talar om vår historia. Ett ställe där alla sunnerboitiska änglar samlas för nå helgens tre poäng.

 

Anläggningen var från början en multiidrottsarena, som finansierades av ideella krafter och byggdes av medlemarna själva. Bygget tog 24 år och har sedan dess invigning sommaren 1950 varit en naturlig mötesplats i Markaryd.

Sommartider på Markaryds IF
2024-07-11 14:49

Vi på kansliet kommer att ta en kort sommarpaus mellan veckorna 29:e och 31:e för att ladda våra batterier. Under denna tid kommer vi att hålla ett öga på vår e-post dagligen och göra vårt bästa för att svara så snabbt som möjligt.

 

Vi är tillbaka vecka 32, fulla av energi och redo att ta oss an nya utmaningar! Om ni har några funderingar eller frågor under vår frånvaro, tveka inte att skicka ett e-postmeddelande till info@markarydsif.se. Vi ser fram emot att höra från dig och hjälper gärna till med det du undrar över.

 

Ha en fantastisk sommar och vi hörs snart!

 

Bästa hälsningar,
Markaryds IF

Markaryds IF stolt presenterar ny sponsor: ILMATAR
2024-06-10 12:26

Med stor glädje och stolthet vill vi idag presentera en ny sponsor till Markaryds IF – Ilmatar!
Vi är otroligt glada över att välkomna Ilmatar till vår förening och ser fram emot ett givande och långsiktigt samarbete.

"Ilmatar tror på att stötta utvalda föreningar med stor ungdomsverksamhet och bidra till ökad samhällsnytta där vi projekterar förnybar energi. Genom vårt stöd hoppas vi att Markaryds IF ska kunna utveckla sin verksamhet, ge sina spelare de bästa förutsättningarna och fortsätta vara en positiv kraft i den lokala gemenskapen."

Med Ilmatar som en del av Markaryds IF-familjen känner vi oss ännu mer inspirerade och motiverade att fortsätta kämpa på planen och sträva efter framgång. Deras förtroende och stöd betyder mycket för oss, och vi är tacksamma för möjligheten att samarbeta med dem. Vi ser fram emot att tillsammans med Ilmatar skapa spännande och minnesvärda ögonblick för våra spelare, supportrar och hela Markaryds IF-gemenskapen.


Välkommen till Markaryds IF-familjen, Ilmatar! Vi är glada över att ha er med oss på vår resa mot framgång och utveckling.

Är du en tjej född 2013 eller 2014 som vill testa Fotboll?
2024-05-31 14:17

Är du en tjej född 2013 eller 2014 som älskar att springa, sparka boll och ha kul? Då har vi det perfekta laget för dig! Markaryds IF söker nya, energiska och glada tjejer till vårt fotbollslag. Hos oss handlar det om mer än ...

Klicka här för mer information

Joyna på fem minuter!
2024-05-31 07:56

Hej!
 
Stöd gärna Markaryds IF med en prenumeration på JOYNA (digitalt prenumerationslotteri).
Första dragning är den 7:e juni.
 
Varje prenumeration ger oss oss som förening möjligheten att erbjuda mer aktiviteter för våra spelare och stötta våra ledare ännu bättre.
 
Köp din prenumeration genom följande länk: https://admin.folkspel.se/invitation/...

Vandrarhem i Göteborg
2024-05-22 10:01

Vi är glada att meddela att vi har inlett ett samarbete med Göteborgs Vandrarhem, strategiskt beläget mitt emot Liseberg. Detta charmiga vandrarhem strävar alltid efter att leverera högsta möjliga standard. Vår fantastiska personal finns alltid tillgänglig för att hjälpa dig med alla dina frågor under receptionens öppettider.

I sann hostel-anda skapar vi en trivsam och inbjudande miljö där både grupper och ensamresande backpackers kan känna sig som hemma. Här finns trevliga gemensamma utrymmen såsom ett välutrustat kök och ett mysigt TV-rum, vilket ger våra gäster gott om utrymme att umgås och knyta nya kontakter.

Erbjuder även en mycket populär kontinental frukostbuffé, perfekt för att starta dagen på bästa sätt. Välkommen till Göteborgs Vandrarhem – ditt hem hemifrån!

Boka Boende i Göteborg

Nyheter från våra lag
P/F11 , 20/06 08:21 
Vårmarknad, 21/05 11:37 
P/F11 , 13/05 13:35 
Marknader & Evenemang, 04/03 15:14 
Vårmarknad, 28/02 08:38 
 
Huvudsponsorer
Material Sponsorer
Silver Sponsorer
Brons Sponsorer
Initiativ