Köp era Bingolotto till Påsk här
Markaryds Idrottsförening
Sparbankshallen

Ett inomhuscentra

Föreningar, privatpersoner och företag hälsas välkomna att söka tider i Sparbankshallen. Förutom Markaryds IF så bedriver Markaryds tennisklubb och Markaryds BTK sina verksamheter här. I Sparbankshallen finns möjlighet att bedriva det mesta av idrott, både med och utan boll.

Även mässor, utställningar, föreläsningar/seminarium, klassfester och konserter är möjliga att anordna i hallen.

Hyra: Banorna kan hyras per timme som halvsal 18x36m eller helsal 36x36m. Abonnemangs tid  på årsbasis kan också bokas. För pris kontakta Markaryds IF.

Hem, 08/02 18:32
Hem, 13/11 10:47