Köp era Bingolotto till Påsk här
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Markaryds Idrottsförening
Fotboll
Marknader & Evenemang

Marknader och evenemang är viktiga delar av samhällen runt om i världen, och de spelar en central roll i att främja social interaktion, kulturell utbyte och ekonomisk tillväxt. Dessa platser fungerar som samlingspunkter där människor samlas för att handla, fira och uppleva olika aspekter av samhället.

 

Marknader och evenemang är två sidor av samma mynt, båda spelar en nyckelroll i att forma samhällen och främja en känsla av gemenskap. Genom att skapa platser för människor att mötas och interagera bidrar de till en rikare och mer levande kultur. Oavsett om det är på en lokal marknad eller en internationell festival är dessa platser av betydelse för att främja socialt samspel och ekonomisk tillväxt.

 

Kontakt och frågor

Vid frågor gällande bokning, betalning eller övrig information kontakta Markaryds IF kansli på antingen 0433-161 48, Mån-Fre kl 09-15 (Lunch kl. 12-13), eller info@markarydsif.se.

 

Information och nyheter

Senaste informationen om marknaderna hittar du nedan. Detaljerad och aktuell information om varje marknad i menyn.

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hem, 08/02 18:32 
Hem, 13/11 10:47 
Hem, 13/11 10:45 
 
Huvudsponsorer
Material Sponsorer
Sponsorer
Initiativ