Markaryds IF nya Webshopp
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Markaryds IF
Sunnerbos Änglar

Ett aktivt liv inom MIF

Vi tror på ett livslångt intresse för fotbollen och för föreningen. Det sker många aktiviteter i föreningen, både kopplade till fotbollsbiten och utanför fotbollsbiten. Alla ska kunna känna sig delaktiga och engagerade.

 

Nedan listas aktiviter inom föreningen, såväl större projekt som återkommande aktiviteter i föreningens regi. För mer information kontakta ansvarig person under varje aktivitet. Alla är välkomna i MIF, stort som litet.

Motionsgruppens promenad

Kontaktperson: Bo Pedersen, 070-312 17 30

 

Med målsättningen att motionera en promenad en gång i veckan med pensionärer för att efteråt samlas för en enklare fika på Anderslöv.

Psykisk ohälsa

Vi sammarbetar med IRIS i Markaryd för att möta upp den ökade psykiska ohälsan som vi ser hos våra barn och unga. 

IRIS är en samtalsmottagning för barn, unga och familjer i centrala Markaryd. Här arbetar personer med lång erfarenhet av att hjälpa människor i olika livssituationer. Är du ung och känner att du behöver någon att prata med?  Har du barn och behöver stöd i din föräldraroll? Välkommen att kontakta oss om du känner att du har hittat rätt.  

Välkommen till oss

Världens Barn

Världens Barn är en insamling och välgörenhetskampanj som drivs av Sveriges Radio och SVT (Sveriges Television) tillsammans med Radiohjälpen. Insamlingen genomförs årligen och syftar till att samla in pengar för att stödja barn och ungdomar runt om i världen som lever under svåra förhållanden.

Pengarna går till olika projekt och organisationer som arbetar för barns rättigheter, hälsa, utbildning och välbefinnande.


Markaryds IF ser det som en självklarhet att stödja Världens Barn. Ett sätt att göra skillnad och bidra till en mer rättvis och hållbar värld där barns rättigheter respekteras och främjas.

Mediagruppen

Kontaktperson: Jimmy Braun, 070-353 56 69, jimmy.braun@markarydsif.se

 

Mediagruppen koordinerar föreningens sociala medier, tar fram material till MIFTV och hjälper till med visst innehåll på hemsidan.

 
Huvudsponsorer
Material Sponsorer
Silver Sponsorer
Brons Sponsorer
Initiativ