Markaryds IF nya Webshopp
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Markaryds IF
Sunnerbos Änglar

Bli en del av Markaryds IF Familjen!

Är du redo att göra verklig skillnad och bli en hjälte i ditt samhälle? Markaryds IF behöver fler ideella hjältar som vill dela sin tid, passion och engagemang för att stärka vår klubb och gemenskap. Här är hur du kan bli en viktig del av vår idéella familj:

Varför bli idéell Hjälte?
  1. Gemenskapens Kärna: Som ideell hjälte blir du en kärnmedlem i vår gemenskap och spelar en nyckelroll i att bygga starka relationer både på och utanför planen.

  2. Förändra Liv: Din ideella insats kan göra verklig skillnad i unga idrottarens liv, skapa minnen och möjligheter som varar hela livet.

  3. Personlig Utveckling: Genom att engagera dig ideellt får du möjligheten att utveckla dina färdigheter, bygga nätverk och vara en del av något större än dig själv.

  4. Stärk Klubben: Varje ideell insats bidrar till att stärka och utveckla Markaryds IF, vilket skapar en positiv inverkan på hela samhället.

Hur du kan hjälpa till
  1. Tränare och Mentorer: Dela din kunskap och passion genom att bli tränare eller mentor för våra unga idrottare.

  2. Evenemangsarrangörer: Hjälp till med att organisera och genomföra klubbevenemang och turneringar.

  3. Marknadsföring och Kommunikation: Bidra med dina färdigheter inom marknadsföring och kommunikation för att öka klubbens synlighet och locka fler deltagare.

  4. Stöd vid Matcher: Bli en del av matchdags teamet genom att hjälpa till med diverse uppgifter vid hemma- och bortamatcher.

Match Team

Var med och skapa magiska ögonblick på Skärsjövallen!

Älskar du fotboll och vill vara en del av något större? Nu har du chansen att göra skillnad som en stolt medlem i vårt Match Team! Vi söker passionerade individer som brinner för att leverera en oförglömlig upplevelse till våra fantastiska besökare.


Varför bli en del av vårt Match Team?

Skapa atmosfär: Du kommer vara en nyckelspelare i att bygga upp en elektrisk atmosfär på Skärsjövallen, sprida entusiasm och stötta ditt favoritlag.


Mat, fika och godis: Inte bara fotboll! Du får vara med och säkerställa att våra besökare njuter av mat, fika och godis, och att de går hem med magarna fulla och leenden på läpparna.


Teamkänsla: Bli en del av ett fantastiskt team där samarbete och gemenskap är nyckeln till framgång. Vi stöttar varandra och skapar minnen för livet.


Nätverk och vänner: Genom att vara en del av Match Teamet får du möjlighet att bygga upp ditt nätverk och skapa vänskaper med likasinnade individer som delar din passion.


Erfarenheter för livet: Var med och skapa minnen och upplevelser som varar för livet. Varje match är unik, och du kommer vara mitt i hjärtat av händelsernas centrum.


Hur kan du ansluta dig?

Att bli en del av Match Teamet är enkelt! Kontakta oss för att få mer information om hur du kan anmäla ditt intresse och vara med och skapa magi på Skärsjövallen!

Din idéella hjälteinsats gör skillnad

Vill du bli en del av något större och göra en verklig skillnad i Markaryds IF? Kontakta oss på partner@markarydsif.se och låt oss tillsammans bygga en starkare, mer engagerad och idéell driven klubb.

Tack för att du överväger att bli en del av vår idéella familj. Tillsammans är vi starkare!


Varma Hälsningar,

Markaryds IF-ledningen

 
Huvudsponsorer
Material Sponsorer
Silver Sponsorer
Brons Sponsorer
Initiativ