Köp era Bingolotto till Påsk här
Markaryds Idrottsförening

2023-12-05 14:42

Sparbanksparken, eller Anderslöv som det ibland refereras till, är hjärtat i föreningens verksamhet. Härifrån utgår nästan all verksamhet i föreningen och det är ett unikt område med träningsmöjligheter.

En 11m11-plan, 7m7-plan, konstgräsplan, grusplan, inomhusanläggning, spontanfotbollsyta, boulbanor, konferenslokaler, omklädningsrum och dessutom motionsspår i anslutning.

Föreningens ambition är att området ska vara och fortsätta växa som en naturlig mötesplats för gamla och unga som vill vara i rörelse, speciellt med ett intresse för fotboll.

2023-12-05 14:42