Köp era Bingolotto till Påsk här
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Markaryds Idrottsförening
Fotboll
Sunnerbo Dam

Främjande av damfotboll i regionen

Sunnerbo Dam är ett spännande och nyskapande samarbete mellan föreningarna Råstorp/Timsfors, Strömsnäsbruks IF och Markaryds IF. Vårt mål är att främja damfotbollen i regionen och skapa en stark gemenskap kring sporten.

 

Genom att förena våra krafter strävar vi efter att erbjuda flickor och kvinnor möjligheten att utöva fotboll på en hög nivå, oavsett vilken bakgrund de kommer ifrån. Vi tror på vikten av att skapa en inkluderande och stöttande miljö där alla spelare kan utvecklas och trivas.

 

Sunnerbo Dam är mer än bara fotboll. Det är en plats där vänskap, gemenskap och passion för sporten förenas. Genom våra träningar, matcher och gemensamma evenemang strävar vi efter att bygga starka band och inspirera nästa generation av kvinnliga fotbollsspelare.

 

Vi är stolta över vårt samarbete och ser fram emot att fortsätta växa och utvecklas tillsammans. Tillsammans kan vi göra skillnad för damfotbollen i Sunnerbo-regionen!

 

Välkommen att vara en del av Sunnerbo Dam! Klicka här för mer info

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hem, 08/02 18:32 
Hem, 13/11 10:47 
Hem, 13/11 10:45 
 
Huvudsponsorer
Material Sponsorer
Sponsorer
Initiativ